install theme

"Naučila sam da ljudima smeta sreća drugih ljudi."

-

(Source: zovem-se-sjecanje)

"Vidiš, još mislim dobro o tebi, i želim da se ponekad probudiš usred noći, i da dugo sjediš prekrštenih nogu na postelji, mučeći se kajanjem i stidom, zbog mene."

- Meša Selimović ( Tvrđava )

"Tu smo svi isti. Ljubav nas ili uništi, ili učini boljim. Nema trećeg."

"Vrlo je važno, pre svega, da ljubav umeš da izgovoriš ćutanjem…"

- Mika Antić 

sejad-salihovic:

70% Zemlje pokriva voda, ostalih 30% pokriva Muhamed Bešić

70% of earth is covered by water, the other 30% is covered by Muhamed Bešić